BUDAK, ŞANAL VE ERDOĞAN’A PLAKET TAKDİM ETTİ

26.10.2015 13:15

BUDAK, ŞANAL VE ERDOĞAN’A PLAKET TAKDİM ETTİ

Memur-Sen Konfederasyonu’nun pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği “Millete Vefa Yolunda 20 Yıl” programı öncesinde, Birlik Haber-Sen Eski Genel Başkanlarından Hüsamettin Şanal ve Ali Erdoğan ile çok sayıda şube başkanı Genel Başkanımız Ömer Budak’ı, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin'i, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Cüneyt Özban, Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt'u ziyaret ettiler.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, “Bu dava yolunda dik durarak yürümüş, bütün benlikleriyle milletimize hizmeti kendilerine görev bilmiş insanları, kıymetli genel başkanlarımızı ağırlamak benim için büyük bir onurdur. Onlardan aldığımız emanete, tıpkı onlar gibi biz de sahip çıkacağız. Onlardan aldığımızı daha ileriye taşıyacağız. Birlik Haber-Sen ailesi adına hizmetleri ve katkılarından dolayı başkanlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretleri için eski genel başkanlarımıza teşekkür eden Budak, kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu dile getirdi. Genel Başkan Ömer Budak daha sonra Şanal ve Erdoğan’a Birlik Haber-Sen’e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.