BİRLİK HABER-SENİN YENİ YÖNETİM KURULUNDAN PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ MADEN’E ZİYARET

10.08.2015 17:53

BİRLİK HABER-SENİN YENİ YÖNETİM KURULUNDAN PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ MADEN’E ZİYARET

 

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz, Cegiz Bekar ve Muzaffer Boskurt PTT A.Ş. Genel Müdürü Harun Maden’i makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Birlik Haber-Sen’in yeni yönetimini tanıtan Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in 5. Olağan Genel Kurulda bütün Sivil Toplum Örgütlerine örnek olacak bir seçim yaptığını söyledi.

 

Genel Başkan Budak, Genel Yetkili Sendika olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada PTT çalışanlarının tüm sıkıntılarını birlikte çözeceklerine inandığına vurgu yaparak şunları söyledi: “Malumunuz üzere Toplu Sözleşme süreci içindeyiz. Genel Yetkili Sendika olarak Toplu Sözleşme masasına Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolundaki kamu görevlilerin adına oturuyoruz. Kamu Personel Heyetiyle tüm Hizmet Kolumuzdaki kamu görevlileri adına pazarlık yapıyoruz. Bu toplu sözleşmeye çok iyi hazırlandık. Toplu sözleşme masasından eli dolu kalkacağımıza inanıyorum.”

 

Genel Yetkili Sendika olarak hizmet kollarındaki kamu görevlilerinin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilendiklerini söyleyen Genel Başkan Budak, “PTT büyük bir kurum. Binlerce çalışanı istihdam ediyor ve yaklaşık 300’e yakın farklı kalemlerde hizmet veriyor. Bizde Genel Yetkili Sendika olarak, iş huzurunun ve barışının sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışanların sıkıntı ve sorunlarını Sayın Genel Müdürümüzle istişare ediyoruz. Sorunların çözümü konusunda sağolsun Genel Müdürümüzde bizim kadar istekli kendisine bu konuda teşekkür ederiz. Biz sendika olarak elimizden geldiği kadar PTT personelinin, sevinçli günlerinde, üzüntülü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Biz hizmet kolumuzdaki kamu personelleri için varız ve buradayız.”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT Genel Müdürü Harun Maden, ise Birlik Haber-Sen yönetimi ile uyum içinde çalışacaklarını düşündüğünü belirterek bundan sonraki süreçte de Birlik Haber-Sen ile el ele verip çalışanların isteklerini karşılanması noktasında birlikte hareket edeceklerini söyledi.