Birlik Haber-Sen’e Nevşehir PTT Başmüdürü Uğurtepe’den Ziyaret

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’e Nevşehir PTT Başmüdürü Uğurtepe’den Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Nevşehir İl Başkanlığı’nı, Nevşehir PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, ziyaret etti.

Bursa PTT Başmüdür Yardımcısı iken Nevşehir PTT Baş Müdürlüğüne görevine atanan Bülent Uğurtepe, Memur-Sen Nevşehir Şube Temsilciliğini ve Birlik Haber-Sen İl Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu. Uğurtepe, Birlik Haber-Sen’in ve Memur-Sen’in gayretli çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, bu iki Sivil Toplum Kuruluşu’nun memurların sosyal, ekonomik ve özlük haklarına yönelik yaptığı çalışmaların yanında yürüttüğü sosyal faaliyetlerinde ülke için önemli olduğunu söyledi.

Birlik Haber-Sen İl Başkanı Ümit Gümüş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Başmüdür Bülent Uğurtepe’ ye yeni görevinde başarılar diledi. Birlik Haber-Sen’in Haberleşme Hizmet Kolunda görev yaptığını hatırlatan Gümüş, Birlik Haber-Sen olarak sendikal faaliyetlerin yanında toplumsal olaylarla da yakından ilgilendiklerini ifade ederek sorunların yandaşı değil çözümlerin paydaşı olduklarını söyledi.

Ziyarette Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Birlik Haber-Sen Şube Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz Balak, Kültür Memur-Sen Başkanı Recep Soylu, hazır bulundu.