Birlik Haber-Sen’den Yalçın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Yalçın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Salih Yıldırgan, Memur-Sen’in 5. Olağan Genel Kurulu sonrası Genel Başkanlığa seçilen Ali Yalçın'a hayırlı olsun ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Yalçın'a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bir çatı kurum olan Memur-Sen kongresinde yaşanan demokratik şöleninin ardından Genel Başkanlık Koltuğuna oturan Ali Yalçın’a güvenimiz tamdır. Kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getireceğini biliyoruz Har zaman yanında olduğumuzu bilmesini isteriz” diye konuştu.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Birlik Haber-Sen Yönetimine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetimi ve Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, bir süre sohbet etti. Ziyarette kamu görevlilerinin mali, sosyal, özlük haklarının geliştirilmesi konularında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Tonbul ve Levent Uslu hazır bulundu.