Birlik Haber-Sen’den Üyelerine Uzaktan Eğitim Fırsatı

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Üyelerine Uzaktan Eğitim Fırsatı

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası’ndan (Birlik Haber-Sen) üyelerine uzaktan eğitim fırsatı.

Sendikamız ve İhtiyaç Akademi arasında, “Başdağıtıcılık Görevde Yükselme Sınavına” uzaktan eğitim yöntemiyle üyelerimizin hazırlanabilmesi için anlaşma yapılmıştır.

Devlet Personel Başkanlığı, görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğine göre kuramlar artık sınavlardan önce eğitim vermemektedir. Bu doğrultuda PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü de Devlet Personel Başkanlığı’nın yönetmeliği çerçevesinde sınavlardan önce eğitim vermemekte, ayrıca ders notu da yayınlamamaktadır.

Birlik Haber-Sen Genel Merkezi olarak PTT A.Ş. Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu sınavlar ve müfredatlar İhtiyaç Akademiyle paylaşılmıştır. İhtiyaç Akademide uzman kadrolarıyla müfradat doğrultusunda bir çalışma yapmış ve sınava yönelik çalışmasını bizlerle paylaşmıştır. Sendikamız tarafından yapılan incelemeler doğrultusunda bu eğitim programının çalışanlar için faydalı olabileceği kanaatine varmıştır.

Eğim programı 3 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 54 saatten oluşacaktır. Eğitimin sonunda 80 sorudan oluşan bir deneme sınavı yapılacaktır. Normalde 199 TL olan eğitim programından Birlik Haber-Sen üyeleri 129 TL’ye yaralanabilecek.

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak eğitim programına katılacak olan üyelerimize başarılar dileriz.

Eğitime Katılacak Olanlar “http://goo.gl/ysYgfM “ Linkinde ve “444 32 69” Çağrı Merkezinden Detaylı Bilgi Alabilirler

 

Eğitimin Ders Programı:

 

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR