Birlik Haber-Sen’den Üyelerine Şeflik Görevde Yükselme  Sınavında Kolaylık Fırsatı

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Üyelerine Şeflik Görevde Yükselme Sınavında Kolaylık Fırsatı

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) PTT’nin açtığı “Şeflik Görevde Yükselme” sınavına girecek üyeleri için uzaktan eğitim imkanı sunacak.

Birlik Haber-Sen, Şef Görevde Yükselme sınavına girecek üyelerinin sınava hazırlanması için İhtiyaç Akademi ile anlaşarak üyeleri için uzaktan eğitim almasını sağlayacak.

Birçok sınavda üyelerinin sınavlara hazırlanmasını kolaylaştırmak amacıyla uzaktan eğitim kursları düzenleyen Birlik Haber-Sen, şeflik görevde yükselme sınavı için İhtiyaç Akademi ile anlaşarak üyelerinin sınava kolaylıkla hazırlanmasını sağlayacak. 28 Mayıs’ta başlayıp 16 Haziran’a kadar canlı dersler dinleme imkanı bulacak olan üyeler, ayrıca 1 Temmuz’a kadarda kaçırılan dersleri ve soruların çözümüne yönelik videolardan tekrar yapabilecekler.

Kursta Türkçe dil bilgisi ve yazım kurarları, posta ve kargo işlemleri, PTT Bank işlemleri, pazarlama, insan kaynakları, muhasebe ve finans, satınalma, değerli kağıtlar, destek hizmetleri gibi konu başlıkları üzerinden eğitim alma imkanı bulacak olan Birlik Haber-Sen üyeleri 119 TL’ye toplamda 66 saatlik kurs almış olacaklar.

Kursun Ders Programı Şöyle: