Birlik Haber-Sen’den Üyelerine Özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Anlaşması

04.03.2023 09:30

Birlik Haber-Sen’den Üyelerine Özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Anlaşması

Sağlığımızın önemini bir kez daha anladığımız küresel salgın döneminin izlerini sürdürdüğü bugünlerde, sendikamızdan üyelerimize bir müjdeli haber daha geldi. Sendikamız ile Aveon Global Sigorta adına HG Asil Sigorta arasında, tüm üyelerimizin yararlanabileceği Tamamlayıcı Sağlık Sigortası indirim anlaşması imzalandı.

Bu anlaşma kapsamında üyelerimizin isteğine bağlı olarak, mümkün olan en düşük fiyatla "Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS)" ile en güçlü ve en yüksek teminatlarla anlaşmalı özel hastanelerin hizmetlerinden en uygun fiyatlarla yararlanabileceklerdir. Üyelerimizin eş ve çocukları da isterlerse bu indirimden en düşük fiyatlarla faydalanabileceklerdir. Bu anlaşma ile üyelerimizin yıllık bazda birçok tedaviden limitsiz ve indirimli bir şekilde yararlanabilmesi sağlandı. İmzalanan protokol kapsamında üyelerimizin yıllık bazda yararlanabileceği sağlık hizmetleri şu şekildedir; 

TÜM BİRLİK HABER-SEN ÜYELERİNE VE AİLELERİNE ÖZEL AYAKTA 8 TEDAVİ, YATARAK LİMİTSİZ, 7/24 DOKTOR DANIŞMA HİZMETİ (SINIRSIZ), 1ADET CHECK UP, 1 ADET DİŞ BAKIM PAKETİ, ONLİNE DİYETİSYEN (1 KEZ),ONLİNE PSİKOLOG (1 KEZ), 30SEANS FİZİK TEDAVİ içermektedir.

 

0-60 yaş 2500 TL

Vade farksız 6 taksit

 

Vergi diliminiz oranında vergi iadesinden yararlanabilirsiniz.

(Beyannameye tabi Gelir Vergisi mükellefi iseniz: Kendilerine, eş ve küçük çocuklarına ait sağlık sigorta poliçeleri için ödedikleri primlerin toplamını, ödedikleri yılda elde ettikleri gelirin %15'ini ve asgari ücretin yıllık tutarını aşmayacak şekilde vergi matrahından indirebilirler.)

ASAĞİDAKİ LİNKE TİKLADİGİNİZDA ÇIKAN BASVURU FORMUNU DOLDURUP TARAFIMIZA MAİL ATMANIZ HALİNDE İŞLEMLERİNİZE BAŞLANACAKTIR. (grup oluşturulup)