Birlik Haber-Sen’den Tüm Ak Parti Milletvekillerine Mektup

22.12.2022 09:30

Birlik Haber-Sen’den Tüm Ak Parti Milletvekillerine Mektup

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri uzun süredir sözleşmelilerin kadroya alınması için çalışmalarını sürdürmekteydi. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın açıklamalarının ardından Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolu çalışanları kapsam dışında bırakılmıştı. Bunun üzerine Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri konunun takipçisi olmaya devam ettiler ve çalışmalarına bir yenisini eklediler.

Gerçekleştirilen çalışmada Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan 286 Ak Parti Milletvekilline ayrı ayrı özel mektuplar hazırlandı. Milletvekillerine iletilen mektuplarda Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda görev alan sözleşmeli personelin neden kadroya alınması gerektiğine ilişkin gerekçeler ve kanun teklifleri ayrıntılar halinde mektup içerisinde iletildi.

Konu üzerine açıklamada bulunan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, “Bundan sonraki çalışmamız, konu Meclis gündemine geldiğinde siyasetçilerimizle bire bir görüşmelerimiz olacaktır. Bu doğrultuda verdiğimiz haklı mücadelemize siz değerli çalışanların desteklerini bekliyoruz.” dedi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR