Birlik Haber-Sen’den TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e Ziyaret

14.06.2019 10:57

Birlik Haber-Sen’den TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Muzaffer Boskurt ve Cüneyt Özban, TRT Şube Başkanı Fatih Adem Gençbay, TRT (Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu) Genel Müdürü İbrahim Eren ve Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun’u makamında ziyaret etti.

Görüşme sırasında TRT’de son dönemde gerçekleştirilen çalışmalar ve yaşanan sıkıntılar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başta İFP (İhtiyaç Fazlası Personel) konusunda görüşlerini bildiren Birlik Haber-Sen heyeti, TRT’ye uzun süre hizmet veren personelin İFP ile birlikte sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti. TRT’nin Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade eden Genel Başkan Budak, TRT’nin bu günlere gelmesinde ve bu başarıyı elde etmesinde personelin büyük emeğinin olduğunu hatırlattı. Budak, tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda İFP konusunun yeniden gözden geçirilmesini ve düzenlemesini istedi.

Çalışanlardan genel talep ve beklentilerini Genel Müdüre aktaran Genel Başkan Budak, çalışanların verim motivasyonu için izlenmesi gereken yol haritalarını sundu. Yakın zamanda yapılacak olan Toplu Sözleşme dönemine ilişkin istişarelerde bulunan heyet, Toplu Sözleşme masasında TRT çalışanları adına talep edecekleri maddeler ve alınabilecek kazanımlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında TRT Genel Müdürü İbrahim Eren nezdinde TRT’nin bayramını kutlayan Birlik Haber-Sen Heyeti, iyi dilek temennilerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ile birlikte çalışanların refahı için çalışacaklarını ifade etti. Eren, Birlik Haber-Sen Yönetiminin ve üyelerinin bayramlarını da kutlamayı ihmal etmedi.

TRT Genel Müdürlüğü makamının ardından Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun’u ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, TRT’nin çalışmaları üzerine istişarelerde bulundular. Çalışanların talep ve beklentilerini Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun’a yineleyen Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen olarak çalışanların refahı için çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

Yapılan görüşmelerin ardından TRT Şube Yönetimi ile Temsilcilik Ofisinde bir araya Genel Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve istişarelerde bulundular. Bayramlaşma merasiminin ardından ziyaret son buldu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR