Birlik Haber-Sen’den PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’e Ziyaret

12.06.2019 10:39

Birlik Haber-Sen’den PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’e Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar; PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i ziyaret ederek hem PTT A.Ş.’de görev yapmakta olan kamu çalışanlarının taleplerini görüştüler hem de Genel Müdür Kenan Bozgeyik nezdinde PTT A.Ş.’nin bayramını kutladılar.

PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in makamında gerçekleştirilen toplantıda, personel alımı konusu başta olmak üzere PTT A.Ş. çalışanlarının sorunları ve talepleri görüşüldü. İHS’li ve 399’lu çalışanların taleplerini aktaran Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, çözümü konusunda görüşlerini Genel Müdür Bozgeyik’e iletti. PTT A.Ş. çalışanlarının daha verimli çalışabilmesi adına Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ve PTT A.Ş. Yönetiminin beraber çalışması gerektiği vurgusunu yapan Genel Başkan Budak, hizmet kolu çalışanları ile PTT A.Ş. Yönetimi arasında köprü vazifesi gördüklerinin altını çizdi.

Ziyaret sırasında Genel Müdür Kenan Bozgeyik nezdinde PTT A.Ş.’nin bayramını kutlayan Birlik Haber-Sen Heyeti, iyi dilek temennilerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ile birlikte çalışanların refahı için çalışacaklarını ifade etti. Bozgeyik, Birlik Haber-Sen Yönetiminin ve üyelerinin bayramlarını da kutlamayı ihmal etmedi.