Birlik Haber-Sen’den Milletvekillerine Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Milletvekillerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu’yu, Ak Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın’ı, Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’i ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ı TBMM’de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Ak Parti Ankara Milletvekili ve Memur-Sen Onursal Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu, Konya Milletvekili ve Eğitim Bir-Sen eski Genel Başkanvekili Halil Etyemez 'i, Ak Parti Ankara Millet Vekili Ertan Aydın’ı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ı TBMM’deki odalarında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Genel Başkan İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Budak ve Burgaç, ilk olarak Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu’yu, odasında ziyaret ederek, Gündoğdu’ya hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ahmet Gündoğdu’nun Sivil Toplum hayatındaki başarılarının devam edeceğine inandıklarını söyleyen Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Gündoğdu’nun sivil toplumdan sivil siyasete yapmış olduğu geçişin Türkiye için büyük kazanım olduğunu belirttiler.

Memur-Sen Onursal Genel Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Ahmet Gündoğdu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ülkesi ve milleti için çalışacağını söyledi. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR