Birlik Haber-Sen’den, Eski Genel Başkan Gülcüoğlu’na Destek Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den, Eski Genel Başkan Gülcüoğlu’na Destek Ziyareti

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetimi, Birlik Haber-Sen eski Genel Başkanı ve Ak Parti Bünyan Belediye Başkan adayı Şinasi Gülcüoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Salih Yıldırgan, Mevlüt Burgac ve Birlik Haber-Sen Kayseri İl Başkanı Koray Koca, eski Genel Başkan Şinasi Gülçüoğlu’na gireceği belediye seçimlerinde destek vermek amacıyla Bünyan’a giderek seçim bürosunda ziyaret ettiler.

Birlik Haber-Sen’in 20 Şubat 2011’de yapılan genel kurulunda Genel Başkanlığına seçilen Gülcüoğlu, Birlik Haber-Sen’in 5 bin 800 olan üye sayısını 13 bine çıkmasında çaba göstermiş ve Birlik Haber-Sen’in genel yetkili sendika olmasını sağlamıştı. Genel başkanlığı döneminde birçok başarıya imza atan Şinasi Gülcüoğlu, 2013 toplu sözleşme masasında hizmet kolunda en iyi kazanımları elde ederek büyük başarı elde etmişti. 24 Ekim 2013’te genel başkanlık görevinden istifa eden Gülcüoğlu, doğduğu topraklara hizmet yapabilmek adına memleketi Bünyan’dan AK Parti Belediye Başkan adayı oldu. Adaylık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Gülcüoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin kendisi için büyük moral olduğunu söyledi.

Gülcüoğlu, “Ankara’dan buraya kadar zahmet edip geldikleri için Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’e ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu ziyaret benim için gerçekten çok önemli. Arkadaşlarım her zaman bana güvendiler ve destek oldular. İnşallah arkadaşların bu desteği ve verdikleri moralle 30 Mart’ta seçimi de kazanacağız” dedi.

Ziyarete giden Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu adına konuşan Genel Başkan Gürbüz İnaltekin ise Şinasi Gülcüoğlu ile uzun yıllardır tanıştıklarını ve Birlik Haber-Sen Yönetim kurulunda birlikte başarılı çalışmaların altına imza attıklarını söyledi. Göreve geldiklerinde üye sayılarının çok düşük olduğunu ve yetkisiz bir sendika olduklarını belirten İnaltekin, “Omuz omuza vererek, gayretli çalışmalarımız sonucunda üye sayımızı artırdık ve tüm Türkiye genelinde yetkili sendika olduk. Çalışmalarımız bunlarla sınırlı kalmadı. Hizmet alanımızda da ilklerin öncüsü olduk” diye konuştu.

Gülcüoğlu ziyaretinin ardından Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcıları Kayseri PTT Başmüdürü İhsan Afşin’i ve Posta İşleri Müdürü Sabahattin Akbulut’u ziyaret ettiler. Ziyarette PTT’de yaşanan sıkıntılara değinilerek sıkıntıların çözümü için görüş alışverişinde bulunuldu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR