Birlik Haber-Sen’den Çiçek’e Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Çiçek’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Yardımcıları Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK) İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Gazali Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Birlik Haber-Sen Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Temsilcisi Şemsettin Süer, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Gazali Çiçek’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çiçek’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve ülke adına önemli çalışmalara imza atılacağına inandığını belirterek çalışmalarında Birlik Haber-Sen olarak her zaman yanında olacaklarını söyledi. BTK’nın hizmet kolu olarak Birlik Haber-Sen’e bağlı olduğunu belirten Çivi, çalışanların talepleri konusunda kendisiyle birlikte mesai harcamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Gazali Çiçek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman ülkenin ve milletin hizmetinde olacağını belirtti. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Çiçek, kurumda çalışanların sendikadan talepleri konusunda Birlik Haber-Sen ile yakından çalışacaklarını ifade etti. Her türlü projeye ve teklife açık olduğunu belirten Çiçek, kurumumuzda çalışanların sosyal, özlük ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR