Birlik Haber-Sen’den Büro Memur-Sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen’den Büro Memur-Sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve iletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Büro Memur-Sen Genel Başkanlığına seçilen Uğur Ünalan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkanvekili Mehmet Cemal Çivi ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç ile birlikte Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan’ı makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Uğur Ünalan’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Gürbüz İnaltekin, Büro Memur-Sen olarak kamu çalışanları ve ülke adına önemli çalışmalara imza atılacağına inandığını söyledi.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Ünalan ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Her zaman kamu çalışanlarının hizmetinde olduklarını belirten Uğur Ünalan, “Kamu çalışanlarımızın haklarını geliştirmek için yapacağımız çalışmaların projeleri hazır. En kısa sürede projelerimizi faaliyete sokacağız. Konfederasyonumuz Memur-Sen ve bağlı sendikalarla birlikte yapacağımız çalışmalarla kamu çalışanlarımızın mali, özlük ve sosyal hakları konusunda önemli kazanımlar elde edeceğiz” dedi

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR