Birlik Haber-Senden Bayındır Memur-Sene Hayırlı Olsun Ziyareti

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Senden Bayındır Memur-Sene Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bayındır Memur-Sen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve M. Salih Yıldırgan, geçtiğimiz günlerde 1. Olağanüstü Genel Kurul ile Bayındır Memur-Sen yönetimine seçilen Genel Başkan Soner Can Tufanoğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldular.

Ziyarette Birlik Haber-Sen yönetim kurulu adına konuşan Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, seçimde çoğunluğun oyunu alarak seçilen Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ve yönetim kurulunu başarılarından dolayı kutladı. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını dileyen İnaltekin, “Birlik Haber-Sen olarak kardeş sendikamız olan Bayındır Memur-Sen’in her zaman yanındayız. İki sendika olarak erdemliler hareketi olan Memur-Sen’in çatısı altında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Konfederasyon olarak bu zamana kadar her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında olduk. Konfederasyonumuza bağlı 11 sendika olarak bütün hizmet kollarında genel yetkili sendika olmayı başardık. Bizim konfederasyon olarak tek amacımız kamu görevlilerinin sosyal, özlük ve ekonomik haklarının savunucusu olmak. Çünkü biz Birlik Haber-Sen ve Bayındır Memur-Sen olarak Mevlana’nın, Yunus Emre’ nin, Mehmet Akif Ersoy’un ve Mehmet Akif İnan’ın mirasçıları olduğumuzun farkındayız ve bu doğrultuda eğilmeden yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, ise ziyaretlerinden dolayı Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcılarına teşekkür etti. Memur-Sen Konfederasyonu’nun çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Tufanoğlu, Birlik Haber-Sen gibi erdemliler hareketiyle de kardeş olmanın kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR