Birlik Haber-Sen Yönetimi TRT Radyo’yu Ziyaret Etti

30.01.2019 10:07

Birlik Haber-Sen Yönetimi TRT Radyo’yu Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Ankara TRT Radyo’yu ziyaret TRT çalışanları ile bir araya geldiler. Ziyarette TRT Şube Başkanı Fatih Adem Gençbay, TRT Şube Yönetimi ve Ankara 21 Nolu Şube TRT Radyo Temsilcisi Gencay Gencoğlu Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine eşlik etti.

TRT Radyo çalışanları ve teşkilatı üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı Merhum Ankara 21 Nolu Şube Başkanı Aytemur Yıldır’a okunan Kuran Tilaveti ile başladı. TRT personelinden gelen soruları yanıtlayan Genel Başkan Budak, gelen talepleri dinledi. TRT’nin son dönemde yapılan çalışmalarını değerlendiren Birlik Haber-Sen Heyeti, ülkenin en köklü kurumlarından biri olan TRT ile personelin refahı için el ele çalıştıklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen toplantının ardından katılımcılara teşekkür eden Birlik Haber-Sen Heyeti, Temsilcilik odasına geçerek istişare toplantısı yaptı. TRT Radyo’daki çalımalar hakkında bilgiler alan Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR