Birlik Haber-Sen Yönetimi Konya’yı Ziyaret Etti

16.04.2019 18:07

Birlik Haber-Sen Yönetimi Konya’yı Ziyaret Etti

Konya’da Birlik Haber-Sen teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Cengiz Bekar, Konya Şube Başkanı Nedim Akan ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

PTT A.Ş. Konya Başmüdürlüğü, Alaaddin PTT Müdürlüğü, Meram Dağıtım Müdürlüğü, Çarşı PTT Müdürlüğü, Adliye PTT Müdürlüğü, Mevlana PİM Müdürlüğü, Karatay Dağıtım Müdürlüğü, Semazen PTT Müdürlüğü, Kampüs PTT Müdürlüğü ve Selçuklu Dağıtım Müdürlüğünü ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanlarla bir araya gelerek sorularını yanıtladılar ve taleplerini dinlediler.

Yapılan ziyaretler sırasında son dönemde yapılan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) ve Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunan Genel Başkan Budak, hizmet kolu çalışanları için yürütülen projelerden bahsetti. Yaklaşmakta olan 15 Mayıs sürecine dikkat çeken Budak, yeniden Genel Yetkili Sendika olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti ve çalışanlar için mücadelelerinin durmaksızın süreceğini vurguladı.