Birlik Haber-Sen Yönetimi İstanbul’u Ziyaret Etti

23.09.2019 10:50

Birlik Haber-Sen Yönetimi İstanbul’u Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Selçuk Erdem, Recep Dağtekin, Cengiz Şişman ve Evren Akpınar, İstanbul 2 ve 15 Nolu Şube Başkanları Fatih Üce, Ercan Gökalp ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldılar. İstanbul teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Ömer Budak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yapılan ve mutabakatsızlıkla sonuçlanan 5. Dönem Toplu Sözleşme süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Budak, Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolu çalışanları adına sürekli ve düzenli çalışmalar sergilediklerini vurguladı. Toplu Sözleşme srüeci ile ilgili ayrıntıları aktaran Genel Başkan Budak, Memur-Sen olarak ülke tarihinde en önemli davranışlardan birini sergilediklerini ifade etti. sürecin başından sonuna kadar dik duruşlarını koruduklarının altını çizen Budak, en büyük eylemlerini kararı kabul etmeyerek ve şerh koyarak sergilediklerini vurguladı.

Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, işyeri temsilcilerinin sendikaların illerdeki teşkilatlarının en güçlü yapı taşı olduklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR