Birlik Haber-Sen ve PTT A.Ş. Yöneticileri Bir Araya Geldi

18.01.2019 18:06

Birlik Haber-Sen ve PTT A.Ş. Yöneticileri Bir Araya Geldi

Birlik Haber-Sen’in PTT A.Ş.’nin ve kurum çalışanlarının ortak sorunlarını görüşmek amacıyla düzenlenen istişare toplantısına Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Mehmet Akif İnan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Birlik Haber-Sen adına Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Ahmet Karagöz, Muzaffer Boskurt ve Cüneyt Özban, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar katılırken; PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Genel Müdür Yardımcıları Osman Çetinkaya, Cumali Yüksek, Gürbüz Akbulut, Yusuf Canbolat ve Lale Seyhan Şair, PTTeM A.Ş. Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, Genel Müdür Danışmanları Murat Cengiz ve Özcan Ercan, Muhasebe Daire Başkanı Ziyafettin Kılıçoğlu, Posta ve Kargo Daire Başkanı Selahattin Ekinci, Lojistik Daire Başkanı Ali İhsan Koç, Genel Müdür Özel Kalemi Ekrem Acar, PTT Bank Daire Başkanı Şefik Gündoğdu, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Metin Kurşun, Eğitim Daire Başkanı Fevzi Çakır, Satın Alma Daire Başkanı Aydın Asil, Strateji Daire Başkanı Hikmet Özkan ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Engin Demir katıldı.

Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından olan PTT A.Ş.’nin gelişim ve dönüşüm sürecinde ilişkin değerlendirmelerin görüşüldüğü toplantıda, çalışanların sorun ve talepleri PTT A.Ş. yöneticilerine de bizzat iletildi.

Toplantıya katıldıkları için tüm yöneticilere teşekkür eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, çalışanlar mutluluğu için el birliğiyle mücadele edeceklerinin altını çizdi.