BİRLİK HABER-SEN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

21.10.2015 10:11

BİRLİK HABER-SEN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Birlik Haber-Sen yönetimi, teşkilat çalışmaları kapsamında şube ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar ile birlikte Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum ve Yönetimini, PTT Kocaeli Başmüdürü Necati Yoldaş’ı ve PTT çalışanlarını ziyaret etti.

İlk olarak Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum’u ve Yönetimini ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak ve beraberindeki heyet, karşılaştıkları sıcak ve samimi ortamdan dolayı Mazlum’a teşekkür ettiler.

Genel Başkanı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen ailesine 460 yeni üye kazandırdığı için Mazlum’a ayrıca teşekkür ederek, güçlü sendika olabilmek için daha fazla çalışmak gerektiğinin altını çizdi. Budak, Memur-Sen’in "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 milyon Üye" projesi kapsamında Kocaeli’nin gerekli gayreti göstererek istikrar istediğini belirtti.

Daha sonra PTT Kocaeli Başmüdürü Necati Yoldaş’ı makamında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve beraberindeki heyet, Yoldaş ile istişareler yaparak görüş alışverişinde bulundular. Sıcak karşılanmadan dolayı Yoldaş’a teşekkür eden Budak, çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

PTT çalışanlarını ile de görüşen Budak ve heyeti, çalışanların isteklerini ve şikayetlerini dinlediler.