Birlik Haber-Sen Teşkilat Çalışmaları Devam Ediyor

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen Teşkilat Çalışmaları Devam Ediyor

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yöneticileri teşkilat çalışmalarına soluksuz devam ediyor.

Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, Genel Başkanvekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Salih Yıldırgan, Birlik Haber-Sen’in bağlı olduğu Memur-Sen Konfederasyonu’nun Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda düzenlediği 1 Mayıs emek, dayanışma, kardeşlik ve medeniyet buluşması programına katıldılar. Programın ardından Genel Başkan ve Yardımcıları Malatya, Adıyaman, Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır illerinde ve ilçelerinde teşkilat çalışmaları yaparak Haberleşme kolundaki çalışanlarla bir araya geldiler.

Gittikleri illerde PTT Başmüdürlerini ve çok sayıda PTT çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan ve Yardımcıları burada Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Toplu Sözleşme de Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in kazanımlarına değinen Gürbüz İnaltekin ve Yardımcıları, haberleşme kolunda Birlik Haber-Sen olarak çalışanlar adına yeni kazanımlara imza attıklarını ve çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarını koruyup iyileştirmek için gece gündüz çalıştıklarını anlattılar.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR