Birlik Haber-Sen Teşkilat Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen Teşkilat Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri teşkilat çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, şube kongrelerinin ardından yeniden teşkilat çalıştırmalarına hız vererek, Birlik Haber-Sen Samsun, Ordu, Sinop, Bartın ve Zonguldak teşkilatlarını ziyaret ettiler.

İlk olarak Samsun’da PTT Başmüdürlerine yönelik verilen eğitim programına katılan Genel Başkan ve yardımcıları burada çok sayıda Başmüdürle biraraya gelerek PTT çalışanlarının şartlarının iyileştirilmesi için görüş alışverişinde bulundular.

Birlik Haber-Sen Samsun teşkilatını da ziyaret eden İnaltekin, Budak, Burgaç ve Karagöz, Samsun 13 No’lu Şube Başkanı Mustafa Toprak ve yönetiminden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Burada çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle biraraya gelen Genel Başkan ve Yardımcıları, üyelere Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdiler. İnaltekin, Budak Burgaç ve Karagöz, daha sonra Samsun Şube Başkanı Toprak ile birlikte Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert’i makamında ziyaret etiler.

Samsun’daki ziyaretlerinin ardından Ordu’ya geçen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Birlik Haber-Sen Ordu İl Başkanı Ali Türkmen ve yönetimini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Birlik Haber-Sen üyeleriyle buluşarak görüş alışverişinde bulunan İnaltekin, Budak, Burgaç ve Karagöz, daha sonra Sinop’a geçtiler.

Sinop’ta da bir takım ziyaretlerde bulunan Genel Başkan ve Yardımcıları, Birlik Haber-Sen Sinop İl Başkanı Şafak Bayrak ve yönetimiyle biraraya geldiler. Daha sonra Bartın’a geçen Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Birlik Haber-Sen Bartın İl Başkanı Ali Sinoplu ve yönetimini ziyaret ettiler. Sinoplu ile birlikte Bartın PTT Başmüdürü Metin Ağdaş’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan ve Yardımcıları burada Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundular.

Son olarak Zonguldak’a giden Başkanlar, Birlik Haber-Sen Zonguldak İl Başkanı Muhammet Çatalçam’ı ve yönetimini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Çatalçam ile birlikte Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli’ yi makamında ziyaret eden Genel Başkan ve Yardımcıları, Meşeli ile PTT çalışanlarına yönelik görüş alışverişinde bulundular.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR