Birlik Haber-Sen Sivas Şube’den Örnek Davranış

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen Sivas Şube’den Örnek Davranış

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Sivas Şubesi’nden “Kutlu Doğum Haftası’na” yönelik örnek davranış.

Birlik Haber-Sen Sivas Şubesi, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hizmet kolunda çalışan kadınlara Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (s.a.v.) ‘i simgeleyen gül ve hayatını anlatan bir kitap hediye etti.

Sivas Şube Başkanı İbrahim Arı ve şube yönetimi Kutlu Doğum etkinlikleri nedeniyle almış oldukları karar sonucunda Birlik Haberleşme ve İletişim Hizmet koluna bağlı kurumlarda çalışan kadınlara Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (s.a.v.) ‘i simgeleyen gül ve hayatını anlatan bir kitap hediye ettiler.

Şube Başkanı Arı, “Birliğin, kardeşliğin ve hoşgörünün simgesi olan Peygamber efendimizin doğum gününü kutladığımız kutlu doğum haftası içerisindeyiz. Bizlerde bu güzel günlerde adımıza münhasır birlik ve beraberlik simgesi olan efendimizi bir kez daha hatırlatmak için bir etkinlik yapmak istedik. Bunun içinde efendimizin hadisi şerifi üzerine cennetin annelerin ayağının altında olduğu düşüncesiyle çalışan annelerimizi mutlu etmek istedik” diye konuştu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR