Birlik Haber-Sen, PTT A.Ş.’nin Karabük’te Düzenlediği İftar Yemeğine Katıldı

29.05.2019 14:44

Birlik Haber-Sen, PTT A.Ş.’nin Karabük’te Düzenlediği İftar Yemeğine Katıldı

Karabük PTT Başmüdürlüğü Ramazan ayına özel çalışanları için İftar yemeği düzenledi. Cinci Hanı’nda düzenlenen İftar programına; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Zonguldak Şube Başkanı Muhammet Çatalçam, Karabük İl Başkanı Hüseyin Köroğlu, PTT A.Ş. Daire Başkanları, çevre illerden gelen yöneticiler, çok sayıda PTT A.Ş. çalışanı ve aile katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve dualarla başlayan programda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ramazan’ın güzelliğinden, bereketinden, hayrından bahsetti ve davetlilerin 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını kutladı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularımızı daha çok hissettiğimiz mübarek bir dönem olduğunu ifade eden Budak, Genel Müdür makamından şube çalışanına kadar PTT’de herkesi bir arada, birlik ve beraberlik içinde görmenin mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

PTT ’nin Türkiye’nin en köklü ve en büyük kurumlarından biri olduğunu hatırlatan Genel Başkan Ömer Budak, bu kurumda çalışmış ve emek vermiş herkesin kendinden gurur duyması gerektiğini belirtti. PTT A.Ş. ailesinin geçmişten bu güne, küçüğünden büyüğüne büyük bir aile olduğunu söyleyen Budak, bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak başta PTT A.Ş. olmak üzere birçok kurumla beraber ve el ele çalıştıklarını ifade eden Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in ve Memur-Sen’in ülke genelinde 1 Milyonu aşkın dünya genelinde milyonlarca kişinin gönlüne dokunduğunu dile getirdi. Kamu çalışanları ile beraber el ele, omuz omuza hak mücadelesi verdiklerini aktaran Budak, daha güzel yarınlara ve daha güçlü Türkiye’ye mutlu memurlarla ulaşacaklarını söyledi. Yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik eden Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen ve PTT A.Ş. ile mutlu bayramlar mesajı verdi.

PTT A.Ş.’nin her kademesinden yöneticileri, çalışanları ve sendikasıyla ile hep beraber olmanın önem arz ettiğini dile getiren PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Ülkede eğitim adına, teknoloji adına ve yenilenme adına ne varsa hepsinin PTT’nin kontrolünden geçtiğini ifade eden Genel Müdür Bozgeyik, PTT çalışanlarının Türkiye’nin her yerinde ayak izleri olan onurlu kişiler olduğunu söyledi. Bozgeyik; “Bu ülkenin istiklalinde ve istikbalinde emeği olan onurlu bir kuruluş olan PTT’de çalışmak herkese nasip olmaz. Bunun için çalıştığımız kurumun kıymetini ve önemini bilmemiz gerekmektedir.” dedi.

Ülkemizin kalkınması adına özellikle 2023 hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışılması gerektiğine vurgu yapan Bozgeyik, vatandaşa ve ülkeye daha fazla hizmet edilmesi gerektiğini ve çalışmaların daha da arttırılması gerektiğini ifade etti. PTT’nin son 3 yıldır bir değişim ve dönüşüm içinde olduğunu söyleyen Bozgeyik, Türkiye’nin en gözde kurumlarından birisi ve bir dünya markası olma konusunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Kenan Bzgeyik, İştirakleri ve çalışmalarıyla ülkemize bankacılık ve kargo başta olmak üzere birçok alanda hizmet veren öncül isim olacaklarının sözünü verdi.

Program Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Karabük PTT Başmüdürlüğünün Genel Müdür Kenan Bozgeyik’e hediye takdimiyle son buldu.