Birlik Haber-Sen, PTT A.Ş.’nin Hatay’da Düzenlediği İftar Yemeğine Katıldı

25.05.2019 17:06

Birlik Haber-Sen, PTT A.Ş.’nin Hatay’da Düzenlediği İftar Yemeğine Katıldı

Çalışmalar kapsamında Hatay’ı ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Başmüdürlük, Merkez Müdürlüğü ve Şubeleri ziyaret ederek PTT A.Ş. çalışanları ile bir araya geldiler. çalışanların sorularını yanıtlayan Birlik Haber-Sen Heyeti, çalışanların taleplerini dinledi.

Hatay’da İftar Yemeği

Düzenlenen iftar programına Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Birlik Haber-Sen Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Adana Şube Başkanı Halit Ağca, Mersin İl Başkanı Musa Özmen, Hatay İl Başkanı Nihat Gezer, PTT A.Ş. İl Yöneticileri, ve PTT A.Ş. çalışanları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve dualarla başlayan programda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ramazan’ın güzelliğinden, bereketinden, hayrından bahsetti ve davetlilerin 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını kutladı. Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen’in çalışmalarından bahseden Genel Başkan Ömer Budak, Türkiye’nin en büyük emek hareketi olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Bu başarıyı kazanma yolunda çekilen sıkıntılardan ve yaşanılan zorluklardan bahseden Budak, başarılarının sadece kendileri ve genel merkez yönetimlerinin değil; tüm Türkiye’de canla başla çalışan Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen sevdalılarının başarısı olduğunu ifade etti.

PTT A.Ş. hakkında düşüncelerini dile getiren Budak, Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olmasından dolayı başta çalışalar olmak üzere herkes için bir gurur olduğunu ifade etti. PTT A.Ş.’nin hem yerli hem de uluslararası arenada kendini ispatlamış önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen olarak hem PTT A.Ş.’nin daha güçlü bir kurum olması hem de içindeki çalışanların daha mutlu olması adına ellerinden gelecek desteği verecekleri söyledi. Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımızı hatırlatan Genel Başkan, tüm PTT camiası başta olmak üzere herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

Programın açılış konuşmasını yapan PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat, gelenekselmiş hale gelen iftar programına katılımları için herkese teşekkür etti. Ramazan ayının PTT A.Ş. camiası olmak üzere tüm ülke için büyük mutluluk olduğunu belirten Zembat, herkese hayırlı kandiller ve bayramlar diledi.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR