BİRLİK HABER-SEN ÖMER BUDAK VE YÖNETİMİ İLE YOLA DEVAM DEDİ

17.08.2019 21:21

BİRLİK HABER-SEN ÖMER BUDAK VE YÖNETİMİ İLE YOLA DEVAM DEDİ

Ankara’da The Green Park Otel’de gerçekleşen 6. Olağan Genel Kurulu’nun ardından teşekkür konuşması yapan Genel Başkan Ömer Budak; “Birbirimizin asla rakibi olmadık, bu yarışta çıkan sonuca göre, bizlere bu sorumluluğu tekrar layık gördünüz. Bu sorumluluğun altından kalkmak, bunun hakkını vermek, sendikamızı zirveden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra da hizmetinizde, emrinizde olacağız. Yeni dönemi birlikte omuzlayacak, yeni ufuklara birlikte uzanacağız. Sendikamız geldiği noktadan daha ileriye götürebilmek için daha büyük işler yapacağız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kol kola yürüyeceğiz. Oy veren vermeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, her günümüzün bugün gibi olmasını diliyorum” dedi

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Adayı Ali Yaz ise, Genel Kurul’un demokrasi şöleni halinde geçtiğini vurgulayarak, Ömer Budak başkanlığında oluşturulan yönetime başarılar diledi.  Oy veren, vermeyen tüm delegasyona teşekkür eden Yaz, “Delegasyonumuzun tercihi başta sendikamıza, hizmet kolumuzdaki çalışanlara ve milletimize hayırlı olur inşallah. Bu davaya gönül veren tüm dava erlerini saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Seçim sonuçlarının ardından Ömer Budak ve listesinde yer alan 5 isim genel merkez yönetimine seçilirken, Genel Başkan Adayı Ali Yaz’ın listesinde yer alan Recep Dağtekin genel merkez yönetimine dahil oldu.

Seçim sonucuna göre yeni Genel Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Ömer Budak (Genel Başkan), Gürbüz İnaltekin (Genel Sekreter), Mevlüt Burgaç (Genel Başkan Yardımcısı/Mali İşler), Recep Dağtekin (Genel Başkan Yardımcısı/Teşkilatlanma), Selçuk Erdem (Genel Başkan Yardımcısı/Hukuk ve Toplu Sözleşme), Evren Akpınar (Genel Başkan Yardımcısı/Basın ve İletişim), Cengiz Şişman (Genel Başkan Yardımcısı/Eğitim ve Sosyal İşler)