Birlik Haber-Sen Ömer Budak ve Yönetimi Dedi

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen Ömer Budak ve Yönetimi Dedi

Birlik Haber-Sen, 5. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Birlik Haber-Sen delegeleri Ömer Budak ve Yönetimi dedi.

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkan Ömer Budak,  “Birbirimizin asla rakibi olmadık, bu yarışta çıkan sonuca göre, bize sorumluluğu tevdi ettiniz. Bu sorumluluğun altından kalkmak, bunun hakkını vermek, sendikamızı vakti kuşanarak zirveden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra hizmetinizde, emrinizde olacağız. Yeni dönemi birlikte omuzlayacak, yeni ufuklara birlikte uzanacağız. Sendikamız geldiği noktadan daha ileriye gidebilecek, daha büyük işler yapacağız. Bundan sonra birlikte başaracak, kol kola yürüyeceğiz. Oy veren vermeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, her günümüzün bugün gibi olmasını diliyorum” dedi

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Adayı Ali Yaz ise, Genel Kurul’un demokrasi şöleni halinde geçtiğini vurgulayarak, Ömer Budak başkanlığında oluşturulan yönetime başarılar diledi.  Oy veren, vermeyen tüm delegasyona teşekkür eden Yaz, “Delegasyonumuzun tercihi başta sendikamıza, hizmet kolumuzdaki çalışanlara ve milletimize hayırlı olur inşallah. Bu davaya gönül veren tüm dava erlerini saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Seçim sonucuna göre yeni Genel Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Ömer Budak (Genel Başkan), Gürbüz İnaltekin (Genel Başkan Vekili), Cengiz Bekar (Genel Başkan Yardımcısı/Mali İşler), Mevlüt Burgaç (Genel Başkan Yardımcısı/Teşkilatlanma), Ahmet Karagöz (Genel Başkan Yardımcısı/Mevzuat ve Toplu Sözleşme), Cüneyt Özban (Genel Başkan Yardımcısı/Basın ve İletişim), Muzaffer Boskurt (Genel Başkan Yardımcısı/Eğitim ve Sosyal İşler)

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR