Birlik Haber-Sen Karaman İl Başkanlığına Ziyaret

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen Karaman İl Başkanlığına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Yıldırgan Birlik Haber-Sen Karaman İl Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Birlik Haber-Sen Karaman İl Başkanı Mustafa Şentürkoğlu’undan çalışmaları hakkında bilgi alan Genel Başkan Vekili Çivi ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırgan, burada çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelerek Birlik Haber-Sen’in ve Memur-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Mehmet Cemal Çivi ve Salih Yıldırgan, daha sonra Birlik Haber-Sen Karaman İl Başkanı Mustafa Şentürkoğlu ile beraber Karaman PTT A.Ş. Başmüdürü Ayşe Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, Karaman’da Birlik Haber-Sen ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek Birlik Haber-Sen’in kendilerini ziyaretinden ve çalışanlarıyla bir araya gelmesinden mutlu olduğunu ifade etti.

Posta İşleme Merkezi,  PTT Bank,  Dağıtım ve Toplama Merkezi çalışanlarıyla bir araya gelerek Birlik Haber-Sen’in 2014-2015 toplu sözleşme kazanımlarını ve sendikal çalışmaları hakkında bilgi veren Çivi ve Yıldırgan, buradaki çalışmalarının ardından Memur-Sen Karaman il temsilciliğini ziyaret ettiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR