Birlik Haber-Sen İzmir Şubesi İftarda Biraraya Geldi

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen İzmir Şubesi İftarda Biraraya Geldi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) İzmir Teşkilatı üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

İzmir Narlıdere Huzurevinde düzenlediği iftar programına Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tanrıverdi, Birlik Haber-Sen İzmir İl Başkanı Selçuk Erdem, İzmir PTT Başmüdürü Selahattin Ekinci, , İzmir TRT Bölge Müdürü Muharrem Acar, Memur-Sen İzmir Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, Memur-Sen’e Bağlı Sendikaların İzmir İl Başkanları, çok sayıda STK yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, kurum temsilcileri ve Birlik Haber-Sen üyeleri katıldı.

Ramazanın Milletimize ve büyük acılar içerisindeki İslam coğrafyasına barış, huzur, adalet getirmesini, akan kanın ve gözyaşının biran önce durması temennisinde bulunan Birlik Haber Sen İzmir Şube Başkanı Selçuk Erdem, “Ülkemiz de birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin, dostluk ve muhabbetimizin daim olması için bu çok özel gün ve gecelerin birer vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Erdem, “Bu yıl Ramazan ayımızın Diyanet İşleri Başkanlığımızın çok yerinde ve anlamlı belirlediği “hiç kimse kimsesiz kalmasın” temasına da uygun bir iftar programı hazırlamak istedik. Bu akşam hep birlikte çok büyük bir aile olduğumuzu hatırlamak ve hatırlatmak için İzmir Narlıdere Huzurevinde büyüklerimiz ile bir araya geldik. İftar soframızda büyüklerimiz ile birlikte olmak ve Kimsenin yalnız, sahipsiz olmadığını Memur Sen ve Birlik Haber Sen olarak Milletimizin her zaman yanında yer aldığını bir kez daha ilan etmek istedik” diye konuştu.

Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen Olarak Sadece ücret sendikacılığı yapmadıklarını belirten Selçuk Erdem, “Dünya ve İnsanı ilgilendiren her konuda var olan sendikacılık anlamında İnsani ve adil yaşam standartlarının sağlanması noktasında var gücümüzle çalışmaktayız. Bu güzel Ramazan gecesinin hayırlara vesile olmasını, Devlet ve Milletimizin refahının her geçen gün daha da artması dileklerimle katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar dilerim” şeklinde konuştu.

Memur-Sen İzmir Temsilcisi Abdurrahim Şenocak’da bir selamlama konuşması yaparak katılımcıların ramazanını kutladı.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR