Birlik Haber-Sen Heyeti TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’i Ziyaret Etti

29.05.2019 14:39

Birlik Haber-Sen Heyeti TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’i Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Muzaffer Boskurt ve Cüneyt Özban, TRT Şube Başkanı Fatih Adem Gençbay, TRT (Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu) Genel Müdürü İbrahim Eren’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında TRT Genel Müdür Yardımcıları da görüşmede yer aldı.

Görüşme sırasında TRT’de son dönemde gerçekleştirilen çalışmalar ve yaşanan sıkıntılar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başta İFP (İhtiyaç Fazlası Personel) konusunda görüşlerini bildiren Birlik Haber-Sen heyeti, TRT’ye uzun süre hizmet veren personelin İFP ile birlikte sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti. TRT’nin Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade eden Genel Başkan Budak, TRT’nin bu günlere gelmesinde ve bu başarıyı elde etmesinde personelin büyük emeğinin olduğunu hatırlattı. Budak, tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda İFP konusunun yeniden gözden geçirilmesini ve düzenlemesini istedi.

Toplantı sırasında TRT’de görev yapmakta olan personellerin kadro konusu da ele alındı. Personellerin yaptıkları işin kadrosunu alabilmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep eden Genel Başkan Budak, Genel Müdür Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından olumlu karşılandı. Kadro konusunda gerekli çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Eren, çalışanları mutlu etmek ve haklarını vermek adına konu üzerinde duracaklarını ifade etti. Yakın zamanda yapılacak olan Toplu Sözleşme dönemine ilişkin istişarelerde bulunan heyet, Toplu Sözleşme masasında TRT çalışanları adına talep edecekleri maddeler ve alınabilecek kazanımlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretleri için Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak nezdinde Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Birlik Haber-Sen’e çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR