Birlik Haber-Sen Heyeti PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i Ziyaret Etti

01.03.2019 14:31

Birlik Haber-Sen Heyeti PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Muzaffer Boskurt, Denetleme Kurulu Üyeleri Ümit Gümüş, Ercan Yattıkalkmaz, Mehmet Cemal Çivi, Muhammet Çatalçam, Ali Seyyit Sevin, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca ve Yönetim Kurulu PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen Heyeti olarak PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile yapılan görüşmede; İdari Hizmet Sözleşmeli Personellerin Temel Ücretlerinin Artırılması, İdari Hizmet Sözleşmeli Personellerin Mesai Ücretlerine Uygulanan Kesintilerin Kaldırılması, İdari Hizmet Sözleşmeli Personele Uygulanan Performans Sistemindeki Aksaklık ve Eksikliklerin Giderilmesi, 399’ lu Personellerin Unvan Yükselmelerindeki engellemelerin kaldırılması, 399’ lu Personellere Skala düzenlemesi yapılması, Mobil Araçların Kullanımı ile ilgili değerlendirmeler, El Terminallerinin bozulması ve kaybolması halinde Posta Dağıtıcılarından alınan zimmetin kaldırılması, Bazı Merkezlerde uygulanan esnek çalışma (Saat 19:00’ a kadar uygulanan çalışma) sisteminin uygulamadan kaldırılması, Personel alımlarının devamı ve Taşeronların kadroya geçirilmesi başta olmak üzere birçok başlık konuşuldu. Görüşmede masaya yatırılan konular üzerine açıklamalar bulunan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, konuşulan maddelerin PTT A.Ş. çalışanlarının önemli sorunlarından olduğunun altını çizdi ve çözümü yönünde üzerine beraber çalışılması gerekildiğini belirtti.

Gerçekleştirilen toplantıda, masaya yatırılan ve üzerine uzun süre görüş alışverişinde bulunulan temel başlıklar konusunda yakın zamanda, PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, ilgili Daire Başkanları ve Genel Müdür Yardımcılarının da katılımlarıyla gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR