Birlik Haber-Sen Heyeti Kayseri’yi Ziyaret Etti

21.01.2022 23:05

Birlik Haber-Sen Heyeti Kayseri’yi Ziyaret Etti

Kayseri teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar; Kayseri Şube Başkanı Mehmet Taş ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Kayseri’de Başmüdürlük ve ihtisas birimlerinde çalışanları ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

Gün sonunda organize edilen bölge toplantısına katılan Birlik Haber-Sen heyeti bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıya Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulunun yanı sıra Memur-Sen Kayseri İl Başkanı Aydın Kalkan, Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat Çalışkan, Şube Başkanları, İl Başkanları, çok sayıda işyeri temsilcisi ve davetli katıldı.

Birlik Haber-Sen’in büyüyen, büyüdükçe güçlenen bir aile olduğunu ifade eden Genel Başkan Ömer Budak, böyle bir ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Memur-Sen çatısı altında Birlik Haber-Sen olarak her mücadelenin ve elde edilen kazanımın altında büyük çalışmaların yattığını vurgulayan Budak, çalışanlar için verdikleri tüm çabadan ve döktükleri her ter damlasından onur duyduklarını söyledi.

Birlik Haber-Sen olarak çalışmalardan bahseden Genel Başkan Ömer Budak, hizmet kolunda yer alan kurum ve kuruluşlar ile sürekli ve kesintisiz iletişim halinde olduklarının altını çizdi. Son dönemde önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Budak, üyeler ve hizmet kolu çalışanlarının fayda ve menfaatleri için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra da gerçekleştireceklerini ifade etti. Ayrıca diğer güncel sendikal konuların görüşüldüğü toplantıda; karılımcıların soru, teklif ve önerileri de görüşüldü.

Yönetim Kurulu ile birlikte elde edilen kazanımların ayrıntılarını paylaşan Genel Başkan Budak, üyelerinin ve hizmet kolu çalışanlarımızın mali, özlük ve sosyal haklarının geliştirilmesi ve yeni yol haritalarımızın belirlenmesi noktasında istişarelerde bulundu.  Toplantıda illerde yürütülen çalışmalar üzerine bilgiler veren Birlik Haber-Sen Şube ve İl Başkanları, özelde illerinde genelde kurumda yaşanan sorunları ve aksaklıkları aktardılar. Üyelerden ve hizmet kolu çalışanlarından gelen taleplerini Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine ileten teşkilat mensupları, çözümü konusunda görüş beyanında ve fikir alışverişinde bulundular.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.