Birlik Haber-Sen Heyeti İstanbul Avrupa Yakası’nı Ziyaret Etti

11.03.2019 11:02

Birlik Haber-Sen Heyeti İstanbul Avrupa Yakası’nı Ziyaret Etti

Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ve İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim ve çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi; İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Üce ve İstanbul 15 Nolu Şube Başkanı Cengiz Şişman tarafından organize edilen Divan Toplantılarına katıldılar. İstanbul Avrupa Yakası teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve görüş alışverişinde bulundu.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısı başta olmak üzere gerçekleştirilen çalışmaları, dava süreçleri ve sonuçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Budak, hizmet kolunda görev yapmakta olan kamu çalışanları adına önemli adımların atıldığının altını çizdi.

Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, gelen talepleri bir araya getirdiler. Kendilerine gelen her talep ve görüş önerisi üzerinde özenle durduklarını ifade eden Birlik Haber-Sen heyeti, talep ve önerilerin yapılacak olan çalışmalarda kendilerine önemli katkılar sağladıklarını belirttiler.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.