Birlik Haber-Sen Heyeti Erzurum’u Ziyaret Etti

02.04.2021 22:28

Birlik Haber-Sen Heyeti Erzurum’u Ziyaret Etti

Genel Başkan Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar teşkilat çalışmaları kapsamında Erzurum’u ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde hizmet kolu çalışanları ve kamu görevlileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, iş hayatında yaşanan problemleri değerlendirdiler ve çözüm önerilerini aktardılar.

Erzurum Şube Başkanı Bülent Ceyran ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Teşkilat üyelerine bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, son dönemde elde edilen kazanımları ve ortaya konan çalışmalar konusunda açıklamalarda bulundu.

Ziyaretler sırasında Erzurum PTT Başmdürlüğü, ihtisas birimleri ve Merkezleri ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar, kamu çalışanları ile buluştular. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından bahseden Ömer Budak, çalışanlardan gelen soruları titizlikle cevapladı ve merak edilen konuları değerlendirdi. Çalışanların sorun ve sıkıntılarının görüşüldüğü ziyaretler sırasında, talep ve eklentilerin de üzerinde duruldu.

Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Karataş ve TRT Erzurum Bölge Müdürü Ayça Alemdar’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Akpınar, güncel konular üzerine fikir alışverişinde bulundular. İş hayatı ve çalışanların sorunlarının ayrıntıları aktaran Genel Başkan Budak, çözümü konusun da fikirleri de beyan etti.