Birlik Haber-Sen Heyeti Aydın ve Manisa’yı Ziyaret Etti

20.12.2021 13:39

Birlik Haber-Sen Heyeti Aydın ve Manisa’yı Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Erdem teşkilat çalışmalar kapsamında Aydın ve Manisa’yı ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında teşkilat üyeleri ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler.

Programlar kapsamında Aydın İl Başkanı Eşref Güzel, Manisa İl Başkanı Ali Topçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşmeler yapan Birlik Haber-Sen heyeti, illerde işleyişler hakkında bilgiler aldılar. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak gündeme ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan heyet, izlenmesi gereken yol haritasıyla ilgili aktarımlarda bulundu.

Ziyaretler sırasında hizmet kolu çalışanları ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. PTT A.Ş. çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını dileyen heyet, çalışanlardan gelen talep ve beklentileri topladılar. Toplu Sözleşme de sonucunda ulaşılan kazanımlara değinen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, elde edilen kazanımları tek tek ele aldı. Birlik Haber-Sen’in dünden bugüne çalışmalarını sıralayan Budak, dün olduğu gibi bugün de kazanımlar için mücadele veren tek adres olduklarını vurguladılar.

Ekonomideki son 3 aylık dalgalanma tüm kamu personelinin alım gücünü düşürdüğünü ifade eden Genel Başkan Budak, mali ve sosyal rahatlama için ilave mali protokol yapılarak kamu görevlilerinin kayıpları giderilmesi yönünde çalıştıklarını belirtti. Ekonomik hareketliliğin 6. Dönem Toplu Sözleşmeyi gölgelememesi, sosyal koruma anlayışı ile kapsayıcı bir ek protokol ile kamu görevlilerinin alım gücündeki düşmeyi telafi etme amaçlı önemli adımların atıldığını söyleyen Budak, ocak ayı maaşlarına yetişecek şekilde düzenleme yapılması için karar alındığını ve hayırlı haberler duyurmak istediklerini dile getirdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR