Birlik Haber-Sen Hatay’da Çalışmalarını Sürdürüyor

03.03.2021 15:24

Birlik Haber-Sen Hatay’da Çalışmalarını Sürdürüyor

Genel Başkan Ömer Budak ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay İl Başkanı Nihat Gezer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Sendikal çalışmalar üzerine bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, yürütülen çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Hatay PTT Başmüdürlüğü, Hatay 75.Yıl Merkez Müdürlüğü, İskenderun Merkez Müdürlüğü ve İskenderun Çarşı Merkez Müdürlüğünü ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanların taleplerini dinledi. PTT A.Ş. personellerinden gelen soruları yanıtlayan heyet, çalışmalarından ve geleceğe yönelik projelerinden bahsettiler.

Son dönemde kazanılan davalara dikkat çeken Genel Başkan Ömer Budak, üyeler ve hizmet kolu çalışanlarının menfaatleri için her alanda mücadele ettiklerinin altını çizdi. Bu yıl yapılacak olan Toplu sözleşme sürecine dikkat çeken Budak, hazırlıkların başladığını belirterek kazanım çitasını yükseltmek için emek verdiklerini ifade etti.

Ziyaretleri sırasında Hatay PTT A.Ş. Başmüdürü Haluk Nazik’i makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti çalışanların taleplerini ileterek istişarelerde bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR