Birlik Haber-Sen  Genel Merkez Yöneticileri’nden Erzincan ve Sivas Teşkilatlarına Ziyaret

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yöneticileri’nden Erzincan ve Sivas Teşkilatlarına Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Erzincan ve Sivas il başkanlıklarını ziyaret ettiler.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye geneli bütün illeri gezmeyi hedefleyen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç, Erzincan ve Sivas illerine giderek Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları hizmet kolunda görev yapanlarla görüşerek, bir takım ziyaretlerde bulundular.

Kars ve Erzurum ziyaretlerinin ardından ilk olarak Erzincan’a giden Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcıları burada ilk olarak Birlik Haber-Sen İl Başkanlığını ziyaret ettiler. Erzincan İl Başkanı Mustafa Sevilir’ den, teşkilatı ve çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan İnaltekin ve beraberindekiler, daha sonra Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Temel Çiçek’i makamında ziyaret ettiler. Burada Memur-Sen’in çalışmaları hakkında da bilgi alan Genel Başkan ve Yardımcıları, görüşmelerinin ardından Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağdaş, Birlik Haber-Sen’in Erzincan’daki temsilcileriyle uyum içinde çalıştıklarını belirterek birlikte, çalışanların daha iyi şartlarda görev yapmaları için çaba harcadıklarını söyledi.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ise, yetkili sendika olarak teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye geneli bütün illeri gezdiklerini ve hizmet kollarındaki çalışanlar ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Biz genel yetkili sendika olarak hizmet kolumuzdaki çalışanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca saha çalışmalarımıza önem veriyoruz. Sahada yaşananları ancak oralara gederek görebilirsiniz. Bizde bunu çok iyi biliyoruz. Sendika olarak hizmet kolumuzda ki kamu çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını çalıştıkları kurumlarıyla ilgili önerilerini bizzat olara giderek bire bir öğreniyoruz. Çalışmalarımız sonucu yaşanan sıkıntıları, aksaklıkları, talep ve önerileri bir rapor haline getirerek yetkili makamlara sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Genel Başkan İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcıları, Erzincan’daki temaslarının ardından Sivas’a geçerek çalışmalarına burada devam ettiler.

Sivas’ta da Birlik Haber-Sen İl Başkanı İbrahim Arı’yı ziyaret eden İnaltekin ve beraberindekiler, daha sonra Sivas PTT Başmüdürü Cafer Bolat’ı makamında ziyaret ederek PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya geldiler.

Sivas’taki çalışmalarını tamamlayan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç, daha sonra çalışmalarını sürdürmek için Kayseri’ye gittiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR