Birlik Haber-Sen Deprem Bölgesinde Kalkınmaya Destek Veriyor

03.03.2023 09:30

Birlik Haber-Sen Deprem Bölgesinde Kalkınmaya Destek Veriyor

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Osmaniye’yi ziyaret ederek afet felaketi sonrasında hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler.

Normale dönme çalışmalarını yakından takip eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, destek ve birlik mesajı verdiler. Yaşanan felaket sırasında ülke olarak derin yaralar alındığını ifade eden Genel Başkan Ömer Budak, güçlü bir millet olarak el birliği ile ayağa kalkacaklarını ifade ettiler. Kesintisiz hizmet veren kurum ve kuruluşları taktir ettiklerini söyleyen Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak kalkınmaya sonuna kadar destek vereceklerinin altını çizdiler.

Ziyaretler sırasında hizmet kolu çalışanlarının başından geçenleri dinleyen Birlik Haber-Sen Heyeti, çalışanların sorun, sıkıntı ve taleplerini aldılar. Çözüm noktasında her zaman azim ve gayretle emek verdiklerini aktaran heyet, hizmet kolu çalışanlarının destekçisi olmaya devam edeceklerini vurguladılar. Heyet, ilerleyen günlerde afet bölgesine ziyaretlerin ve desteklerin devam edeceğinin bilgisini verdi.