Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi’nden Başmüdür Kaplan’a Ziyaret

01.08.2015 20:31

Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi’nden Başmüdür Kaplan’a Ziyaret

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, PTT çalışanları adına hizmete sokulan 11 personel servisi nedeniyle Antalya PTT Başmüdürü Mustafa Kaplan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Konyaaltı, Lara ve Merkez bölgesinde ikamet eden personelin kullanımı için tahsis edilen 11 servis aracı için PTT A.Ş. de çalışanlar adına Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi, PTT A.Ş. Antalya Başmüdürü Mustafı Kaplan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten ve bu jestin aslında kendisinin değil PTT Genel Müdürlüğünün bir jesti olduğunu belirti. Kaplan, personelin çalışma şartlarının iyileşmesi PTT’deki kaliteli hizmet anlayışının bir parçası olduğunu ve bu konuda her ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Memur Sen konfederasyonuna bağlı Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mehmet Ali Coşkun ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “PTT Genel Müdürlüğünün tanıdığı imkân ile PTT çalışanlarına servis hakkı tanıdı. Başmüdürümüz Mustafa Kaplan servis ihalesine çıktı. PTT kadrosundaki tüm personel 11 servis aracı ile artık sabah işten alınıyor akşam da eve geri götürülüyor. Aslında bu hak bize 3 yıl önce verilmişti. Fiyatların yüksek olmasından dolayı ihale 2 yıldır sonuçlanamıyordu. 3 ay kadar önce yapılan ihale onaylandı ve servisler hizmete sokuldu. Bunun için emeği geçen Başmüdürümüze teşekkür ziyaretinde bulunduk” dedi.