Birlik Haber-Sen Afet Bölgesinde Desteğe Devam Ediyor

16.02.2023 09:30

Birlik Haber-Sen Afet Bölgesinde Desteğe Devam Ediyor

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin depremden etkilenen 10 ilde çalışmalarına devam etti. Afetten etkilenen Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş’ı ziyaret eden Budak ve İnaltekin, afetten hasar alan şehirlerde çalışmalarda bulundular ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler.

Depremden etkilenen vatandaşları ve hizmet kolu çalışanlarını ziyaretleri sırasında yaşanılanları ve ortaya çıkan problemleri dinleyen heyet, Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak yaraları sarmak adına her zaman ülkenin ve milletin yanında olduklarını belirttiler. Deprem felaketine ve yaşanılanlara yakından tanıklık eden Budak ve İnaltekin, gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiler.

Bölgede çalışan şehrin kendi personelinin yanı sıra farklı illerden gönüllü olarak gelen personelin de olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Budak, PTT A.Ş. çalışanlarının yardım malzemelerinin hem dağıtımını hem de adreslere teslimini yaparken büyük gayret gösterdiklerini belirtti.

PTT yöneticileri ile birlikte, Dağıtıcılardan Başmüdürlere kadar tüm çalışanların canla başla, gönüllü olarak ve zor şartlarda fedakarca hizmet dağıttıklarına vurgu yapan Genel Başkan Ömer Budak, başta deprem bölgelerinde yaşayan personel olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönüllü personellere göstermiş oldukları gayret için tebrik etti.

Depremden etkilenen ve çalışmalarına devam eden personeller başta olmak üzere PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntıları ve problemlerini en yakın sürede gerekli yerlere ileteceklerini aktaran Budak ve İnaltekin, afet bölgesinde çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini söylediler.