Birlik Haber Sen 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı Mersin'de Gerçekleştirildi

23.10.2023 17:54

Birlik Haber Sen 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı Mersin'de Gerçekleştirildi

Birlik Haber-Sen 18. Başkanlar Kurulu Toplantısını Mersin'de, Genel Merkez Yönetim Kurulu ve 81 ilin İl ve Şube Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı Gürbüz İNALTEKİN'in açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

18. Başkanlar Kurulu Toplantısı, toplantı gündemi doğrultusunda 3 oturum olarak gerçekleştirildi.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer BUDAK'ın sunumları ile devam eden toplantının ilk oturumunda Filistin'in yaşadığı soykırıma değinen Budak hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. Konuşmasının devamında İsrail'in yaptığı katliamları şiddetle kınayan BUDAK, İsrail'in yaptıklarının yanına kalmayacağını, bunun bir savaş suçu olduğunu ve dünyanın pek çok ülkesinin bu konuda harekete geçtiğini söyledi. İsrail'in yaptığı katliamların hedefinde bebeklerin, çocukların, kadınların ve pek çok masum sivilin olduğunu ekleyerek konuşmasına devam etti. 

İkinci oturum konuşmasında Genel Başkan Budak, son 6 ayın değerlendirilmesi yaparak sendikamız nezdinde gerçekleştirilen girişim ve çalışmaların kapsamlı bir sunumunu gerçekleştirdi. Süreçte emeği geçen herkese teşekkür eden BUDAK, girişim ve çalışmaların devam edeceği mesajını verdi.

Son oturumda İl bazlı çalışmalara değinen Genel Başkan Ömer BUDAK, her il için inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. İl bazlı hedefler hakkında konuştu.

Birlik Haber-Sen 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı fotoğraf çekimleri ile son buldu.