BHS Genel Merkez Yöneticilerinden Orta Karadeniz Çıkartması

01.08.2015 20:31

BHS Genel Merkez Yöneticilerinden Orta Karadeniz Çıkartması

Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez yöneticileri Orta Karadeniz çıkartması yaptı.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Salih Yıldırgan ve Ahmet Karagöz, Samsun, Sinop, Karabük ve Kastamonu illerinde teşkilat çalışmalarına katıldılar.

Genel Başkan Yardımcıları Burgaç, Yıldırgan ve Karagöz, teşkilat çalışmaları kapsamında gittikleri illerde “Haberleşme Hizmet Kolunda” çalışan kamu görevlileriyle bir araya geldiler. Çalışmaları kapsamında gittikleri illerde özellikle PTT A.Ş. Başmüdürlüklerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcıları, PTT çalışanlarına Birlik Haber-Sen hakkında bilgi vererek, Birlik Haber-Sen’in Haberleşme kolunda elde ettiği kazanımlara değindiler. Birlik Haber-Sen’in toplu sözleşmede elde ettiği kazanımları hatırlatan Genel Başkan Yardımcıları, 2014-2015 yıllarını kapsayan toplu sözleşmenin kamu görevlilerini mutlu ettiklerini söylediler.

Bu yılın ilk döneminde yapılan KPDK ve KİK toplantıları hakkında bilgi veren Başkan Yardımcıları, kendilerine anlatılan sıkıntıları not alarak, sıkıntıların raporlaştırılıp gerekli birimlere verildiğini belirttiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR