BHS Genel Merkez Yöneticileri İstanbul’da İftar Programına Katıldı

01.08.2015 20:31

BHS Genel Merkez Yöneticileri İstanbul’da İftar Programına Katıldı

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yöneticileri, Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası 2 Nolu Şubenin düzenlediği iftar programına katıldılar.

Özel bir otelde gerçekleşen programa Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, M. Salih Yıldırgan, Birlik Haber-Sen Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Temsilcisi Aytemur Yıldır, Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Direkçi, Birlik Haber-Sen TRT İstanbul Temsilcisi Gürcan İşyapan, Birlik Haber-Sen İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube Başkanı Cengiz Bekar,  Birlik Haber-Sen İstanbul Anadolu Yakası 15 Nolu Şube Başkanı Mehmet Ural, PTT Kurum Müdürleri ve çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi katıldı.

Programda bir selamlama konuşması yapan Gürbüz İnaltekin, İsrail’i kınayarak, Filistinliler için dua temennisinde bulundu.

İftarın sonunda Genel Başkan Vekili Cemal Çivi, İsrail’in saldırılarına, soykırımına maraz kalan Filistinliler ve Çin’in baskılarında ezilen Doğu Türkistanlılar için dua ederek, Dünyadaki tüm mazlum ve mağdur Müslümanların kurtuluşu temennisinde bulundu.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR