BAŞKANLARIMIZDAN ERZİNCAN MEMUR-SEN TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET

09.05.2016 12:45

BAŞKANLARIMIZDAN ERZİNCAN MEMUR-SEN TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET

Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet, Erzincan Memur-Sen Temsilcisi Nabi Gül ve Yönetimini ziyaret ederek, sendikal konularda görüş alışverişinde bulundular.

Sıcak ve samimi karşılamasından dolayı Nabi Gül’e teşekkür eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Erzincan’ı ziyaretleri süresince Memur-Sen’in insanların gönüllerinde güzel bir şekilde yer edindiğini gördüğünü söyledi. Sendikacılığın tam olarak bu olduğun belirten Budak, önemli olanın bu kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunu, bunu da Erzincan Memur-Sen Temsilcisi Nabi Beyin ve yönetiminin çok iyi şekilde başardığını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erzincan Memur-Sen Temsilcisi Nabi Gül ise Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın ve Yönetiminin yaklaşık bir yıl önce seçildiklerini hatırlatarak, bu kısa zamanda çok önemli işleri başardıklarını söyledi. Nabi Gül, Genel Başkanımız Ömer Budak’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR