Başkanlarımız Sakarya ve Kocaeli’nde Coşkuyla Karşılandılar

31.01.2017 14:44

Başkanlarımız Sakarya ve Kocaeli’nde Coşkuyla Karşılandılar

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt bu haftaki teşkilat çalışmalarına Sakarya’dan başladılar.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet ilk olarak Sakarya İl Başkanımız İhsan Yılmaz’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Sakarya İl Yönetimiyle bir süre görüşen Başkanlarımız, daha sonra üyelerimizle biraraya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Sakarya PTT A.Ş. Başmüdürü Halit Taspinar ve Başmüdür Yardımcısı Mehmet Nuri Kırşan'ı makamında ziyaret eden başkanlarımız, Sakarya’da ki çalışanların taleplerini ileterek çözümü konusunda talepte bulundular.

Adapazarı, Serdivan Dağıtım Toplama ve Sakarya Posta İşleme Merkez Müdürlüklerini de ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet buradaki çalışmalarını tamamlayarak Kocaeli teşkilatımızı ziyaret ettiler.

Kocaeli’nde ilk olarak Kocaeli Şubemizi ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Şube Başkanımız Tacettin Mazlum ve Yönetim kurulu üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Kocaeli’ nde görev yapan hizmet kolumuzdaki çalışanlarla biraraya gelen Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet, PTT A.Ş. Kocaeli Başmüdürlüğünü, Merkez Müdürlüklerini ve PTT A.Ş. Şubelerini ziyaret ederek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.