Başkanlarımız PTT A.Ş.'nin Kuruluşunun 179. Yılı Etkinliği Programına Katıldılar

03.11.2019 00:05

Başkanlarımız PTT A.Ş.'nin Kuruluşunun 179. Yılı Etkinliği Programına Katıldılar

PTT A.Ş. kuruluşunun 179. yılı nedeniyle Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konferans Salonu'nda düzenlediği programa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Sekreterimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Evren Akpınar’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "PTT, e-ticaret ve lojistik alanlarında yürüttüğü çalışmalarla yerli sermayenin dünyaya açılmasına öncülük ediyor" açıklamasında bulundu.

Bakan Turhan, "PTT, e-ticaret ve lojistik alanlarında yürüttüğü çalışmalarla yerli sermayenin dünyaya açılmasına öncülük ediyor. 2016 yılından beri Dünya Posta Birliği (UPU) İdari Konsey Başkanlığını Türkiye adına yürüten PTT, bu tecrübeyle postanın geleceğini belirliyor." ifadesini kullandı.

PTT AŞ'nin her geçen gün iş ve işlem hacmini artırdığını kaydeden Turhan, kurumun, ülkenin kıtaları birleştiren coğrafi konumu dolayısıyla sahip olduğu potansiyeli, nitelikli projelerle, katma değere dönüştürdüğünü vurguladı.

BOZGEYİK: TÜRKİYE'NİN DÜNYADAKİ SESİ OLMAKLA İFTİHAR EDİYORUZ

PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik de kurumun 179 yıllık tarihinde her türlü zorluğun üstesinden geldiğini ifade etti.

Hayatı kolaylaştırmak ilkesi ve vatandaşa hizmet götürmek amacıyla yenilenerek ve gelişerek var olmaya devam edeceklerini belirten Bozgeyik, yurdun dört bir yanına hizmet ulaştırdıklarının altını çizdi.

Bozgeyik, dünya markası olma hedefiyle çalışmayı sürdürdüklerine işaret ederek, şunları kaydetti:
"Devletimizden aldığımız güç ve milletimizden aldığımız destekle, başarılarımızı uluslararası arenaya taşıyoruz. Türkiye'nin dünyadaki sesi olmakla iftihar ediyoruz. Posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında sunduğumuz hizmetlerle modern Türkiye'nin ihtiyaçlarına hızlıca cevap verebilen PTT, altyapı ve Ar-Ge çalışmalarıyla geleceğe ışık tutuyor." 

BUDAK: PTT A.Ş. ÇAĞIN ŞARTLARINA GÖRE KUSURSUZ BİR ŞEKİLDE KENDİNİ YENİLİYOR

PTT A.Ş.’nin 179. Kuruluş yıl dönümüyle ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkanımız Ömer Budak PTT A.Ş.’nin 23 Ekim 1840 yılında Posta Nazırlığı adıyla kurulduğunu hatırlatarak, “Kurulduğu günden bu yana milletimize ilkleri yaşatan kurumların başında gelen Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, milli değerlerimizden ve ortak hassasiyetlerimizden taviz vermeyerek, ilkeli ve kaliteli çalışma anlayışını yıllardır başarıyla sürdürmektedir” dedi.

Genel Başkan Budak, “PTT A.Ş. çağın şartlarına göre kusursuz bir şekilde kendini yeniliyor. Kurulduğunda at arabalarıyla verdiği hizmet güvenini, bugünün dijital çağında da fazlasıyla veren PTT A.Ş.’mizin prestiji her geçen gün artmaktadır. 179 yıldır verdiği kamu hizmeti ile kutsal bir görevi yerine getiren, ülkemize ve milletimize hizmeti borç bilen, askeri, ailesiyle buluşturan, gurbeti gurbet olmaktan çıkartan, mesafeleri kısaltıp kalpleri birleştiren güzide kurumumuz PTT’ye, ülkemizde huzurun tesisine ve istikrarın sağlanmasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

PTT A.Ş.’nin günlük hayatı kolaylaştıran birçok hizmeti barındırdığına dikkat çeken Genel Başkan Ömer Budak, “Bilgi toplumuna dönüşümde en etkin rolü üstlenen PTT’mizin 179. kuruluş yıldönümünü kutlarım. Büyük PTT ailemizin; şеhir dеmеdеn, köy dеmеdеn, mеzrа, dеmеdеn görevlerini büyük bir özvеriylе ve mutluluklа yapan değerli personelinin ve hizmet kolumuzdaki kıymetli temsilcilerimizin çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR