Başkanlarımız PTT Ankara Başmüdürlüğü ve Ankara Dağıtım Müdürlüklerini Ziyaret Ettiler

09.11.2019 00:29

Başkanlarımız PTT Ankara Başmüdürlüğü ve Ankara Dağıtım Müdürlüklerini Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet, Ankara Posta İşleme Merkezi Müdürlüğü önünde kamuda vergi adaletinin sağlanması için yaptıkları basın açıklamasının ardından PTT A.Ş. Ankara Başmüdürlüğüne bağlı Tebligat Müdürü Aydoğan Ünal’ı makamında ziyaret ettiler.

Posta çalışanlarının sıkıntılarının ve taleplerinin konuşulduğu ziyarette, karşılıklı iyi niyet ve temennilerde bulunuldu.

BAŞKANLARIMIZ, POSTA DAĞITIM PERSONELLERİYLE BİRARAYA GELDİLER

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Sekreterimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Selçuk Erdem, Evren Akpınar ve Ankara 4 Nolu Şube Başkanımız Ali Yaz, posta dağım müdürlüğü personellerini ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Çalışanlarla çay içip sahada yaşanan aksaklıklar ve karşılaştıkları problemler üzerine konuşan Başkanlarımız, sendikamızın çalışanlar için elde etiği sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik elde etiği kazanımlar, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

GENEL BAŞKANIMIZ BUDAK’ DAN ANKARA 4 NOLU ŞUBE BAŞKANIMIZ ALİ YAZ' A TEŞEKKÜR

Genel Başkanımız Ömer Budak, Ankara 4 Nolu Şube Başkanımız Ali Yaz’ a, Şube Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden ve Genel Merkezimizin yapmış olduğu basın açıklamasında vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.