Başkanlarımız İşyeri Temsilcilerimizle Biraraya Geldi

02.02.2017 13:32

Başkanlarımız İşyeri Temsilcilerimizle Biraraya Geldi

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Muzaffer Boskurt, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldılar. Toplantıya başkanlarımızın yanı sıra Anadolu Yakası PTT A.Ş. Başmüdürü Necati Yoldaş, Başmüdür Yardımcıları, Merkez Müdürleri, Şube Müdürleri ve çok sayıda işyeri temsilcisi katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Birlik Haber-Sen olarak her zaman çalışandan ve hakkaniyetten yana olduklarını vurgulayan Genel Başkanımız Budak, 2015 yılında yapılan toplu sözleşmede sendikamızın elde ettiği kazanımları anlattı.

Birlik Haber-Sen olarak, kenarda oturup laf üreten sendikaların aksine, çalışanlar için kazınım ürettiklerine dikkat çeken Budak, Birlik Haber-Sen’in her zaman halka hizmeti hakka hizmet olarak bildiğini belirterek, bunun için gece-gündüz; kar-tipi, yağmur-çamur demeden bütün ülkeyi dolaşarak çalışanların sıkıntılarıyla dertlendiklerini söyledi.

Toplantının sonunda, Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim, doğum günü olan Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin’ e sürpriz yaptı.

Sürprizden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ise Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim’ e teşekkür etti.