Başkanlarımız 2 No’ lu Şubemizi ve Üyelerimizi Ziyaret Ettiler

03.02.2017 12:07

Başkanlarımız 2 No’ lu Şubemizi ve Üyelerimizi Ziyaret Ettiler

Teşkilat çalışmaları kapsamında İstanbul’a giden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Cengiz Bekar, ilk olarak İstanbul Avrupa Yakası 2 Nolu Şubemizi ziyaret ettiler. Şube Başkanımız Mehmet Direkçi ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle biraraya gelerek, çalışmaları hakkında bilgi alan Başkanlarımız, hizmet kolumuzdaki kamu görevlileri ve üyelerimizle bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar ve İstanbul Avrupa Yakası 2 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Direkçi daha sonra Bayrampaşa Posta Dağıtım Merkezini, Fatih Posta Dağıtım Merkezini, Beylikdüzü Posta Dağıtım Merkezini, Topkapı Posta Dağıtım ve Toplama Merkez Müdürlüğünü ve İstanbul Avrupa Yakası Başmüdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

İstanbul Avrupa Yakası PTT A.Ş. Başmüdürü Selahattin Ekinci’yi de makamında ziyaret eden Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet, Başmüdür Ekinci’ye çalışanların sıkıntı ve taleplerini ileterek, görüş alışverişinde bulundular.