Balıkesir Birlik Haber-Sen Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

01.08.2015 20:31

Balıkesir Birlik Haber-Sen Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Balıkesir İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftarda üyeler bir araya geldi.

Birlik Haber-Sen Balıkesir İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen Manisa 5 No’lu Şube Başkanı Temel Çildaş, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Yılmaz, Birlik Haber-Sen Balıkesir İl Başkanı Samet Gazan, Balıkesir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkesir PTT A.Ş. Başmüdür Vekili Mustafa Sabri Kaya, İnsan Kaynakları Müdür Vekili Suat Öztürk, Memur-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Gür,  Diyanet-Sen İl Başkanı İsmail Yıldırım, Sağlık-Sen İl Başkan Vekili Süleyman Gür ve çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi katıldı.

İftarın sonunda Doğu Türkistan, Filistin, Suriye, ve dünyanın çeşitli yerlerinde acı çeken Müslümanlar için dua eden Birlik Haber-Sen Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, yaptığı konuşmada İslam topraklarında yaşanan savaşların bir an önce bitmesi temennisinde bulunarak şanları kaydetti: “İslam coğrafyasında yaşanan zulümler ve acıları rabbim inşallah dindirir. Dökülen kanlar biran önce durması gerekiyor. Siyonist İsrail Filistin’de, komünist Çin ise Doğu Türkistan’da soykırım yapıyor. Dünya ise bu soykırıma sessiz kalıyor. Bütün dünya ve Müslümanlar birleşerek dökülen kanın ve gözyaşının biran önce durması için çaba sarf etmesi gerekiyor.”  

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programında yemekler yenildikten sonra çaylar içilerek sohbet edildi.